A dezvăluit! Cine o așteaptă pe Deea de la "Puterea dragostei" în fiecare dimineață la cafea

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 14 apr 2019, 15:08

Deea este dintre cele mai cerebrale concurente din casa "Puterea dragostei".

Experiența de viața și vârsta ceva mai înaintată față de celelalte fete sunt lucruri care o fac să aibă un comportament diferit de restul concurenților și o atitudine înteleptă în casa iubirii.

Citeste si: Bianca, schimbare RADICALA de look. Uite ce si-a facut la nas!

Deea nu a reușit încă să-și găsească un partener potrivit în emisiune, dar asta nu a facut-o să renunțe în a-și atinge țelul pentru care a decis sa participe la show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, acela de a-și găsi marea dragoste.

Citeste si: O concurentă de la "Puterea dragostei" se destăinuie: "A dat în mine până am leșinat!"

Deea iubește animalele și până la găsirea bărbatului care să o completeze și să o facă fericită, se bucură în fiecare dimineață, la cafea, de compania unei pisicuțe drăgălașe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Video Bătaie la "Puterea dragostei". Andy o lovește cu sete pe Roxana! Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

A mărturisit chiar ea acest lucru când a hotărât să o arate și fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, pe frumoasa felina.

Iata postarea cu pisicuța făcută de Deea pe profilul său de Instagram:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.