A dispărut! O tânără din Sălaj nu a mai ajuns acasă de câteva zile, iar familia o caută cu disperare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 apr 2024, 15:47

A dispărut! O tânără din Sălaj nu a mai ajuns acasă de câteva zile, iar familia o caută cu disperare

Sursa: pexels.com

O tânără din Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, este dată dispărută după ce în data de 6 aprilie a venit la Zalău şi nu s-a mai întors acasă.

Tânără din Sălaj, în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută de mai multe zile.

Săsăran Hermina Iuliana a dispărut de mai multe zile 

Tânăra dispărută se numește Săsăran Hermina Iuliana, iar cine o știe sau o recunoaște pe stradă este rugat să sune la 112.

Potrivit autorităților, Hermina a plecat în data de 6 aprilie la Zalău și nu a mai revenit la domiciliu. 

Citește și: Micuța Danka Ilici a fost găsită moartă! Fetița de 2 ani a fost dată dispărută de săptămâna trecută: Aleksandar Vucic, președintele sârb, “Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

„La data de 9 aprilie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost sesizaţi că, la data de 6 aprilie, o tânără de 25 de ani, din localitatea Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, Săsăran Hermina Iuliana, a plecat voluntar din municipiul Zalău şi nu a mai revenit la domiciliu”, se

arată, joi, într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”



Potrivit IPJ Sălaj, tânăra ar fi fost însoțită de o prietenă la Zalău, acolo unde avea o programare la un salon de înfrumusețare.

Familia s-a alarmat în momentul în care tânăra nu s-a mai întors acasă și nici nu a mai răspuns la telefon.

Săsăran Hermina Iuliana are aproximativ 1,54 m înălţime, 60 de kg, faţă ovală, păr lung și blond, ochi căprui și e posibil să poarte lentile de contact de culoare verde.

Citește și: Noi detalii în cazul descoperirii macabre din Dâmbovița. Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe marginea autostrăzii A1

La momentul plecării aceasta purta blugi negri, tricou albastru, geacă neagră, o pereche de pantofi sport negri cu o dungă albă şi o geantă de culoare roşie.

Dacă aveți informații care ar putea ajuta la depistarea acesteia, vă rugăm să sunați la numărul de urgență unic- 112 sau să contactați cea mai apropiată unitate de poliție.