A divorțat oficial! Rona Hartner s-a despărțit la notar de Herve Camilleri: „El nu mai voia să semneze”

Author: Marina Ionescu

Rona Hartner

Artista Rona Hartner a dezvăluit că a divorțat de Herve Camilleri. Iată ce a declarat celeba artistă despre despărțire!

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial pe 17 septembrie, după trei ani de căsnicie. Iată ce a declarat celeba artistă!

Citeste si: Rona Hartner a încercat să se sinucidă! Detalii cutremurătoare

Rona Hartner a divorțat oficial

Rona Hartner a declarat că l-a convins cu greu pe Herve Camilleri să semneze actele la notar.

Bărbatul nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, însă între cei doi nu mai era cale de întors.

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta.

Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”
, a declarat Rona Hartner.

Citeste si: Rona Hartner s-a maritat cu Herve Camilleri. Ce rochie spectaculoasa a purtat artista

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Rona Hartner a mărturisit că au depus actele de divorț cu ceva vreme în urmă, însă au tot amânat semnarea lor deoarece au tot încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste.

„Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”.

Artista chiar și-a dorit să formeze o familie alături de Herve, însă lucrurile a luat o întorsătură negativă după ce și-au legalizat relația. 

„După ce ne-am căsătorit s-a întâmplat ceva, astfel încât într-un an și jumătate am avut impresia că m-am bătut cu morile de vânt și a trebuit să mă despart (…). El s-a schimbat foarte tare. N-am mai recunoscut aceeași persoană, despre asta e vorba’, a declarat vedeta acum ceva vreme.