A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

Autor: Ana Dinu
Ce echipa a castigat jocul pentru imunitate?
Sursa: Captură KANAL D

Al doilea joc pentru imunitate al săptămânii s-a încheiat. Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câștiga imunitatea, dar și un consiliu liniștit. Ce echipă și-a adjudecat premiul?

A fost un joc intens și plin de adrenalină, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe un traseu exclusiv pe apă, care le-a creat ceva dificultăți celor care nu sunt prea familiari cu apa. O singură echipă a reușit să aducă victoria mult râvnită, și totodată, un consiliu liniștit în care vor fi doar observatori. Ce echipă a câștigat imunitatea?

Cea de-a doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021

Faimoșii au pierdut primul joc pentru imunitate, astfel în consiliul de nominalizare de seara trecută liniile de vot s-au deschis pentru ei. Un membru al echipei a fost propus spre eliminare, iar aceea este Andreea, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor. Andreea se aștepta să fie nominalizată, mai ales că este de puțin timp în competiție și nu a reușit să demonstreze suficient pe traseele de la Survivor România 2021.

Ei bine, cea de-a doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată, rămâne de văzut dacă liniile de vot se vor deschide din nou, pentru că Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate, sau râmân închise dacă Faimoșii pierd cel de-al doilea joc, astfel publicul a decis, deja, în cazul lor.

Citeste si: Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Jocul a fost unul intens și plin de adrenalină, concurenții s-au duelat pe un traseu exclusiv pe apă, care le-a dat bătai de cap unora dintre concurenți care nu sunt familiarizați cu apa. După descalificarea lui Culiță de la Survivor România, echipa Faimoșilor s-a împuținat, iar unul dintre coechipieri este în pericol de eliminare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimoșii și-au propus să-și ia revanșa la acest joc după ce au pierdut trei jocuri de imunitate consecutiv și s-au aflat în postura de a face nominalizări. Echipa roșie a pus toate aremele în joc și i-a nimicit pe Războinici la cel de-al doilea joc pentru imunitate, semn că traseul pe apă a fost favorabil pentru ei.

Duelul final s-a dat între Andreea de la Faimoși și Maria de la Războinici.

Faimoasa a reușit să-și învingă adversara și să demonstreze coechipierilor săi că este un concurent de temut în această competiție și nominalizarea lor nu a fost corectă.

Ei bine, Faimoșii au câștigat imunitatea și se vor bucura de un consiliu liniștit, în timp ce Războinicii vor face nominalizări. Cine va fi propus spre eliminare din echipa albastră?

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor lui si a Razboinicilor?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.