A dus numele Brasovului in toata lumea! Un designer roman face posete si pantofi pentru BOGATII LUMII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 11:20

Violeta Radu stie ce inseamna o afacere de succes. In cativa ani a reusit sa duca numele Brasovului in toata lumea.

Posetele si pantofii de lux care ies de pe usa fabricii sale sunt extrem de cautate in randul clientilor exclusivisti pentru care luxul nu este niciodata prea scump.

 

250 de angajati si peste o mie de perechi de pantofi zilnic. Nu orice fel de pantofi ci unicat, realizati din piele de vitel, capra, sarpe, crocodil sau strut.

 

Italienii sunt cei mai interesati de creatiile Violetei, insa modelele sale se vand ca painea calda in buticurile de pe cele mai importante bulevarde de moda din lume.

In fabrica se lucreaza la foc continuu. Comenzile nu asteapta, iar clientii VIP nu accepta intarzieri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

La fel de cautate ca si pantofii sunt posetele, fabricate si ele din materiale scumpe si extravagante. Designerul

spune ca nu da gres niciodata. Ce viseaza noaptea, dimineata pune pe hartie si pana seara poseta sau pantoful este gata.

 

Desi Violeta a cunoscut succesul in toata lumea, pe piata din Romania nu e interesata sa intre. Crede ca romanii sunt prea saraci ca sa isi permita sa cumpere produsele sale de lux.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.