A explodat bomba in emisiunea "Te vreau langa mine"! Baietii din emisiune au criticat concurentele ca sunt prea urate! Uite cum s-au dezlantuit si ce a surprins camera ascunsa

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 22:55

Silviu si Alex au stat la o mica barfa in pauzele emisiunii unde au inceput sa vorbeasca despre fetele din platou.

Baietii din emisiunea "Te vreau langa mine" sunt chiar revoltati de faptul ca fetele nu sunt pe gustul lor. Astfel, provocati, ei au inceput sa le ia pe fiecare in parte si sa le critice aspectul fizic.

Silviu nu prea a vorbit in termeni politicosi despre Gabriela pe care o considera mult prea barbat din cauza aspectului fizic. "E femeia-barbat, e ca un urangutan.

Si Roxana, cand am luat-o la dans, a inceput sa tremure toata de parca era o copila.." Vezi intreaga discutie cu cei doi in materialul video alaturat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.