A facut anuntul: este insarcinata! O mare cantareata de muzica populara este in culmea fericirii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 dec 2018, 14:40

Bucurie imensa pentru o vedeta din showbiz-ul romanesc!

Este vorba despre celebra cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu, care le-a transmis indirect fanilor ca ar fi insarcinata.

Aceasta a postat recent o poza pe o retea de socializare in care se observa clar abdomenul marit. Bucuria este cu atat mai mare cu cat, initial, medicii i-au spus ca nu poate avea copii.

Claudia Ghitulescu isi doreste de mai bine de 4 ani sa ramana insarcinata si chiar a povestit intr-un interviu chinurile pe care le-a indurat:

"Mi-am dorit familie si copii de cand ma stiu. Dupa ce am facut nunta, trebuia sa se intample si… am mers sa fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor si mi-a aruncat dosarul pe masa.

"M-am dus si a doua oara si am iesit plangand de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am iesit plangand si de acolo.

"Am fost la alt doctor, mi-a spus ca am un chist care poate fi operat, m-am programat la operatie si mi s-a spus ca nu am niciun chist. Am fost in total la 10 doctori si nimeni nu mi-a spus acelasi lucru.

"Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine si m-a pus sa imi fac analizele uzuale. Am o mare lipsa de fier, anul trecut valoarea era normala.

Iau fier fiole si pare ca sunt un alt om, de cand am descoperit sunt mai linistita", a declarat Claudia Ghitulescu.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.