A facut o gaura in nisip si a asteptat ca valurile sa o umple: toata lumea a ramas cu gura cascata cand a vazut ce s-a intamplat la scurt timp!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Raul Waimea din Hawai este recunoscut pentru valurile sale numai bune pentru practicarea surfing-ului.

Un grup de impatimiti ai surfing-ului au mers si au sapat in nisip, aproape de raul Waimea pana cand au facut un sant destul de adanc si destul de lung. Dupa care, au facut o corespondenta intre rau si sant. La scurt timp, imprevizibilul s-a produs si apa raului a inceput sa umple santul cu atata putere incat parea cae un afluent al lui. Dupa ce natura si-a facut treaba, surferii au fost mai mult decat incantati de rezultat.

Ei au creat, astfel, propriul rau artificial cu valuri, unde au putut sa se dea cu placa fara nicio problema. Tinerii s-au gandit la solutia asta si pentru siguranta celor mici care isi doreau sa faca surf, insa raul ar fi fost prea periculos pentru ei. Totul a decurs conform planului, iar raul creat artificial a fost numai bun pentru impatimitii sportului pe valuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: