A făcut pasul cel mare! Fostul concurent de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au căsătorit: „Te iubesc, soția mea scumpă!”

Autor: Amalia Georgescu
Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui
Sursa: Instagram

A trecut prin cel mai greu moment al vieții lui, dar acest lucru l-a ajutat să realizeze că a întâlnit femeia potrivită pentru el și că merită să rămână alături de ea pentru tot restul vieții.

Un fost concurent de la Puterea Dragostei a trecut prin clipe grele chiar înainte de Crăciun, atunci când și-a pierdut tatăl, însă acum, se pare că este hotărât să depășească acest moment delicat din viața lui și a făcut un pas important, luându-și astfel toți susținătorii prin surprindere.

Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au căsătorit?

Paul a anunțat înainte de Crăciun că tatăl său s-a stins din viață, iar în cel mai dificil moment din viața lui, noua iubită i-a fost alături.

Astfel, după nefericitul eveniment, Paul a decis că a venit momentul ca el și iubita lui să își ducă relația la un alt nivel, astfel că cei doi au anunțat că s-au căsătorit, postând prima fotografie cu verighetele.

Nu este clar dacă fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut pasul cel mare în mod oficial, însă cu siguranță acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, având în vedere că deja o numește pe iubita lui „soția mea”.

Citeste si: Paul si Andrada, flirt uluitor la Puterea dragostei! A recunoscut ca il simpatizeaza!

Anunțul referitor la căsătorie a fost făcut de iubita lui Paul. Aceasta a postat o fotografie cu verighetele pe instagram și un mesaj emoționant.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„De când te-am cunoscut am simțit ceva aparte față de tine, am simțit că sufletul meu e legat de al tău, iar datorită ție am învățat ce înseamnă adevărata iubire, să fii lângă un om și în cele mai grele momente, nu doar la bine. Datorită ție m-am schimbat și m-am maturizat, datorită ție sunt mai puternică, tu m-ai făcut ceea ce sunt astăzi și nu am cuvinte să îți mulțumesc! Iar tu, omul meu drag, mi-ai îndeplinit cel mai mare vis, să îți devin soție, iar bucurie mai mare ca asta nu cred că există pe acest pamant!

Tu îmi ești speranța și liniște, tu îmi dai puterea de a mă ridica atunci când cad, tu știi să-mi transformi defectele în calități, tu ești totul meu. Iar deși viața mi-a luat câțiva oameni dragi de lângă mine, Dumnezeu mi te-a trimis și sunt recunoscătoare că am un om ca tine în viața mea! Te iubesc cu toată ființa mea scumpul meu soț!”, a scris iubita lui Paul pe instagram.

La scurt timp a venit și răspunul fostului concurent de la Puterea Dragostei.

„Nu mai am cuvinte. Știi că te iubesc foarte mult și tu ești femeia perfectă pentru mine! Ești trimisă de Dumnezeu pentru a fi cu mine! Te iubesc, soția mea scumpă.”, a fost mesajul postat de Paul.

Citeste si: Paul a sarutat-o cu forta pe Alexandra! Ce a urmat la Puterea dragostei este halucinant!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.