A facut POZA asta in noaptea nuntii, dar i-a trimis-o soacrei din GRESEALA! Ce reactie crezi ca a avut aceasta? FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

Nunta nu este doar un eveniment la care toata lumea se distreaza si sta relaxata. Cel mai mare stres il au mirii, chiar daca au fetele pline de zambet mereu.

 Ei sunt cei care trebuie sa aiba grija ca invitatii sa se simta cat mai bine. Dupa petrecere, insa, vine si un moment de destindere pentru cei doi cand in sfarsit, raman singuri si pot sa isi faca de cap.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/-177639-0c12df7bff63c5004eca33faa3f6dc7c.jpgUn cuplu din Rusia, insa, a avut parte de o experienta inedita in momentul in care mirele a intarziat la receptie sa plateasca nota, iar mireasa il astepta de ceva timp in camera.


Ca sa ii dea un imbold, aceasta i-a trimis cateva fotografii cu subanteles, insa a gresit destinatarul. Ea le-a trimis soacrei in loc de proaspatul sot. Soacra, convins aca a fost o greseala, ii arata fiului si il felicita pentru buna alegere. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.