A făcut stop cardiac de trei ori, iar picioarele i-au fost amputate, după ce s-a infectat cu COVID-19. O tânără de 21 de ani din America luptă cu problemele de sănătate zâmbind

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 dec 2023, 03:30

ceasta a trecut prin momente cumplite și, pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să o opereze pe inimă

Sursa: Instagram

Claire Bridges are doar 21 de ani, dar ultimele luni din viața ei au fost cumplite, după ce infectarea cu COVID-19 i-a schimbat radical viața: picioare amputate și stop cardiac de trei ori.

Un model din America, de doar 21 de ani, a fost nevoit să accepte schimbările care au apărut în viața sa, după ce s-a infectat cu COVID-19: picioarele amputate, stop cardiac de trei ori și un scaun cu rotile.

Stop cardiac, picioare amputate și un scaun cu rotile, în urma infectării cu COVID-19

Infecția cu COVID-19 i-a schimbat viața lui Claire Bridges la 180 de grade.

Aceasta a trecut prin momente cumplite și, pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să o opereze pe inimă și să îi amputeze picioarele.

Cu toate că ultimele luni din viața ei nu seamănă deloc cu un început de viață potrivit unui tânăr de 21 de ani, Claire spune despre ea că este „cea mai norocoasă persoană de pe această planetă”.

„Ea mi-a spus: « Mă simt ca și cum aș fi cea mai norocoasă persoană de pe această planetă ». Am toată viața în față.

Pot avea copii, un viitor, atât de multe lucruri pe care să le aștept cu nerăbdare.

Citește și: Ce mai face Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate în urma unui groaznic accident în Pașcani. Adolescenta începe să se bucure mai mult de viață

Nu a fost o singură dată când m-am uitat în ochii ei să nu simt că pozitivismul ei era adevărat și autentic”, a declarat și Dr.

Ismail El-Hamamsy, profesor de chirurgie cardiovasculară la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai din New York, care a efectuat operația pe inimă, potrivit CNN.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Claire s-a îmbolnăvit, deși avea toate dozele de vaccin făcute

Kimberly Smith susține că fiica ei s-a infectat cu COVID-19 în luna ianuarie a anului 2022, deși era complet vaccinată. Mai mult decât atât, aceasta avea un stil de viață foarte sănătos și nimeni nu își poate explica nevoia ei de internare.

Cu toate acestea, Claire Bridges se născuse cu o afecțiune la nivelul inimii, care îi crea dificultăți în ceea ce privește respirația și îi dădea stări de oboseală și de amețeală, iar momentul

în care a luat COVID-19 a înrăutățit și mai mult situația.

În noaptea în care făcea dializă, aceasta a făcut de trei ori stop cardiac. În timp ce medicii se luptau să o salveze, organele începeau să cedeze, ceea ce făcea ca inima ei să slăbească și mai tare.

Citește și: Povestea unei mame care a aflat că fiica ei mai are o lună de trăit. Bebelușul s-a stins la vârsta de 7 luni, într-un spital din Irlanda

Sângele nu mai circula spre extremități, iar picioarele au trebuie să fie amputate. Cu toate acestea, modelul a acceptat rapid situația, fiind conștientă că va mai avea șansa de a merge cu ajutorul unor picioare bionice și a unui scaun cu rotile.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.