„A făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite”. Cum a încercat să păcălească poliția criminalul din Brăila?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 iul 2024, 11:27

Criminalul din Brăila a încercat să păcălească poliția

Sursa: Colaj debraila.ro/unsplash

Trupul neînsuflețit al dentistei Marina Gavril a fost găsit în urmă cu o săptămână, iar criminalul a încercat să păcălească poliția înainte să fie prins.

Bărbatul ce a ucis-o cu sânge rece pe dentista Marina Gavril a fost prins de către autorități în noaptea de sâmbătă, 20 iulie 2024, însă oamenii legi au dezvăluit că bărbatul a încercat să îi inducă în eroare pe parcursul anchetei. Iată cum a încercat să păcălească criminalul din Brăila poliția.

Cum a încercat să păcălească criminalul din Brăila poliția

Maricel Mihai este bărbatul din Brăila ce i-a luat viața medicului stomatolog Marina Gavril în ziua de 16 iulie 2024, iar potrivit anchetatorilor, acesta și-a planificat fapta, în special ceea ce avea să

facă după ce își omoară victima. Acesta a plănuit totul astfel încât urma lui să nu poată fi identificată de către anchetatori, începând cu momentul în care s-a deplasat cu taxiul de la Galați până în Brăila, acolo unde se afla cabinetul stomatologic al victimei.

După ce a avut loc crima, bărbatul a decis să își schimbe hainele într-un loc retras, după care și-a pus toate hainele într-o pungă și a început să meargă prin mai multe locuri pentru a arunca articolele vestimentare.

Locurile alese de către criminal pentru aruncarea probelor au fost adesea locuri părăsite, în care se află foarte multă vegetație. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere

Acesta a schimbat mai multe mijloace de transport, astfel încât autoritățile să fie induse în eroare și a acoperit suprafețele în care acestea putea lăsa probe. „A mers oarecum în zig zag ca modalitate de deplasare, a făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite.

Dacă nu eram atenți… A încercat să ne păcălească, dar într-un final nu a putut să se ascundă”, au dezvăluit sursele din anchetă pentru libertatea.ro.

Care a fost primul articol vestimentar descoperit de polițiști?

În ciuda încercărilor lui Maricel Mihai de a își acoperi urmele, camerele de supraveghere din zonă l-au filmat pe acesta cum își arunca șapca într-o curte. Acesta a fost momentul în care autoritățile au putut începe procedurile specifice de căutare, iar în mai puțin de 60 de minute au reușit să îl localizeze pe principalul suspect în cazul

crimei dentistei din Brăila.

„Nu a mai avut timp să reacționeze, l-am luat de pe stradă, nu se aștepta să fie prins”, declară aceleași surse. În seara de 20 iulie 2024, Maricel Mihai a fost prins și dus la audieri, însă acesta a refuzat să discute cu procurorii, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie arestat preventiv. 

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!