A FENTAT moartea de doua ori: POVESTEA olandezului care a ales in ultima clipa sa nu se urce in avioanele Malaysia Airlines prabusite

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 08:40

Povestea ciclistului olandez Maarten de Jonge a fost preluata de presa din intreaga lume.

Potrivit Daily Mail, Maarten de Jonge programase sa se urce la bordul aeronavei Malaysia Airlines MH370, care a disparut fara urma in luna martie a acestui an, si avea, de asemenea, cumparat un bilet pentru cursa MH17, a aceleiasi companii din Malaysia, care s-a prabusit in Ucraina, cel mai probabil dupa ce a fost lovita de o racheta.

Ciclistul olandez, care concureaza pentru o echipa din Kuala Lumpur (Malaysia), a decis de fiecare data sa-si schimbe planurile in ultimul moment.


Saptamana trecuta, sportivul in varsta de 29 de ani a dat publicitatii un comunicat in care a confirmat ca trebuia sa se afle la bordul cursei MH17, el urmand sa ajunga la echipa sa din Kuala Lumpur, dupa cateva zile de vacanta petrecute la Amsterdam. El a decis sa schimbe biletele pe ultima suta de metri, deoarece gasise ceva mai ieftin.

"In ultimul moment, am ales un zbor care pleca duminica, deoarece era cu 300 de euro mai ieftin.
Mai era un singur loc liber, l-am rezervat imediar"
, a povestit el pentru presa olandeza. "Dorinta de a face economii mi-a salvat viata", adauga tanarul.

Potrivit sursei citate, Maarten de Jonge a fost la un pas de a se urca si in zborul MH 370, dar a ales o cursa ce a plecat peste o ora. De Jonge dorea sa ajunga in Taiwan, iar MH 370 urma sa-l duca din Kuala Lumpur spre Beijing, de unde intentiona sa ia un alt avion.
( sursa Mediafax)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.