A fiert gelatina intr-un ibric dupa care si-a turnat-o pe toata pe fata. Dupa 10 minute, cand s-a intarit, s-a apucat sa traga de ea si sa si-o dezlipeasca. E incredibil ce efect a avut asupra tenului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:39

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Instagram si a strans pana acum peste 6.6 milioane de vizualizari.

Ai pielea uscata si usor iritabila si nicio crema sau tratament cumparat din farmacie nu a functionat pana acum? Poti incerca trucul urmator, care este foarte ieftin si eficient.

Ai nevoie de doua cani de apa, doua pliculete de ceai (la libera alegere), doua linguri de pudra de agar (o gelatina din alge). Puneti apa la fiert, iar cand aceasta clocoteste adaugati si celalalte ingrediente si amestecati pana cand remarcati ca vascozitatea lichidului creste.

Ulterior asteptati sa se raceasca si aplicati masca rezultata pe fata, turnand lichid din abundenta. Dupa 10 minute, cand aceasta se va intari, o puteti indeparta de pe ten, cu o singura miscare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rezultatul il veti remarca imediat: tenul va fi mult mai luminos,

mai stralucitor si placut la atingere.

 

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on