A filmat peretele interior al unui apartament si era sa faca infarct cand a vazut ce era acolo: "Cum poti sa cresti asa ceva, ai putea muri in orice secunda!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Fiecare suferim de o forma anxioasa atunci cand vine vorba de ceva de care ne este frica. Nu este cazul si acestui tanar care a socotit de cuviinta ca e normal si sanatos sa aiba peretii casei plini de...

Arahnofobia este una din cele zece fobii experimentate de oameni. Insa, si cei care nu sufera de aceasta anxietate extrema sau de o frica intensa de ceva, simt repulsie fata de paianjeni.


Acest lucru se datoreaza raspunului biologic la necunoscut, in cazul acesta insecte care ar putea fi veninoase. Desi sunt putine specii care ar putea face rau oamenilor, multi dintre noi au fobie de paianjeni.

Daca nu faci parte din grupul celor care se tem de arahnide, atunci filmuletul de mai jos, cu siguranta iti va schimba parerea.

Toata lumea care a vazut ASTA, a declarat ca s-ar fi mutat imediat din acea casa. Multi au si zis ca nu este adevarat, ca nu exista asa ceva si ca totul este o imagine fake.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.