A fost anul lor. Antonia si Alex Velea, cel mai MEDIATIZAT cuplu in 2014. Au curs rauri de cerneala despre relatia lor!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Multa cerneala a curs si muulte lucruri s-au spus despre Antonia si Alex Velea. Anul trecut, ei au fost cei mai discutati mondeni!

Viata lor a fost pusa tapet si in timp ce unii i-au judecat, altii i-au aplaudat pentru schimbarile pe care le-au facut in viata lor. In primul rand, Antonia a decis sa divorteze de sotul ei Vincentzo Castellano si pe parcursul intregului an 2014 artista, fostul ei sot si implicit martorii au luat parte la multe infatisari la tribunal.

Antonia si Vincenzo nici in ziua de azi nu au clarificat si nu au primit raspunsul: cu cine va ramane fiica lor? Lupta fiecare in parte pentru custodia copilului! In plan paralel, Alex Velea a divortat de mulatra Ana! Ce

a urmat? Zvonul care a precipitat la maximum toata situatia! S-a spus ca Antonia ar avea o relatie cu Alex Velea! Paparazzi au fost incontinuu pe urmele lor si au incercat sa afle adevarul, dar in acea vreme Antonia si Velea n-au vrut sa clarifice situatia.

Si uite asa, luni de zile au fost vanati de paparazzi. Toata lumea voia sa stie daca intr-adevar sunt impreuna! Nici Antonia si nici Velea nu au dat nimic din casa, ba chiar s-au suparat de fiecare data cand li se cereau raspunsuri.

In tot acest timp Antonia a incercat sa mascheze si durerea pe care o simtea in suflet pentru ca fetita ei nu era langa ea! Micuta ei locuieste in Italia, iar procesul de custodie s-a mutat tot acolo.

In vara lui 2014, Antonia si Alex au hotarat ca a sosit momentul sa se afiseze impreuna! Gata! Nu se mai ascund de ochii lumii si bine fac! Au devenit mai transparenti si mult mai sinceri cu fanii lor.

Au inceput sa participe la din ce in ce mai multe evenimente, si-au declarat iubirea in fel si chip si au impartasit tuturor detalii din intimitate, precum poze din vacantele pe unde au fost doar in doi.

##VIDEO130086##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

V-am spus ca anul 2014 a fost al lor? N-a trecut zi fara ca vreun site, vreun ziar sau vreun post TV sa nu le mentioneze numele.

Motivul? Au venit mereu cu vesti proaspete, iar cea mai cea a fost stirea ca Antonia este insarcinata!

Faptul ca va deveni din nou mamica nu a impiedicat-o sa isi continue cariera, ba chiar Antonia a inceput cel mai ofertant proiect al ei de televiziune, de pana acum. A fost jurat la pupitrul show-ului Kidsing, unde participantii au impresionat-o de multe ori pana la lacrimi.

S-a inteles de minune si cu ceilalti jurati Wilmark si Gabriel Cotabita.

Iar Alex Velea de multe ori a aparut pe platourile de filmare pentru a o surprinde. Ca sa va demonstram ca nu au stat o clipa locului, Antonia si Velea au cantat si au filmat impreuna videoclipuri, unele tip parodie, altele pe bune.

In concluzie, Antonia si Alex s-au gasit atunci cand au avut mare nevoie unul de celalalt. In curand vor deveni fericitii parinti ai unui baietel si sa speram ca nimic nu le va perturba linistea! Asadar, v-am convins ca ei au reprezentat cel mai mediatizat cuplu al anului? In 2015 ne asteptam la nunta si la
botez, asa ca vom reveni cu stiri proaspete!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.