A fost arestat cel ce i-a luat viața rapperului Tupac Shakur! Acesta a fost prins după aproape trei decenii de la tragicul eveniment

Author: Diana Ghita

Tupac Shakur

Sursa: Getty Images; Profimedia

Moartea violentă celebrului cântăreț de muzică rapp, Tupac, a cutremurat oamenii din întreaga lume.

Artistul s-a născut la New York, în anul 1971.

Citește și: Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur. Au trecut 27 de ani de când s-a stins din viață

Cum a murit rapperul Tupac

Tupac Shakur, cunoscut sub numele de scenă 2Pac, Pac sau Makaveli, a fost un rapper american de renume mondial, fiind o figură emblematică în lumea muzicii.

Acesta a cântat despre problemele sociale, rasism sau despre viața grea din cartierele rău famate. Printre hiturile sale se numără piesele ,,Dear Mama’’ și „Ghetto Gospel”.

Rapperul a avut parte de șase nominalizări la premiul Grammy și a primit o stea pe Aleea Celebrităților, din Hollywood, înainte de a se împlini 27 de ani de la decesul său.

Acesta și-a găsit sfârșitul în Las Vegas, în noaptea de 7 septembrie 1996.

În timp ce era blocat în trafic, într-un BMW negru, la volanul căruia se afla fondatorul Death Row Records, lângă mașină s-a oprit un alt autoturism, din care s-au tras mai multe focuri de armă.

În cele din urmă, Tupac a decedat, la vârsta de 25 de ani, după ce a fost împușcat de mai multe ori.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Kanye "nu a vrut să spună ceea ce a spus" despre evrei, spune CEO-ul Adidas

Cine i-a luat viața lui Tupac Shakur

Până în prezent, criminalul nu a fost descoperit. Însă, vineri, pe 29 septembrie, a fost arestat principalul suspect în cazul uciderii lui Tupac. Numele lui este Daune ,,Keffe D’’ Davis. La scurt timp după arestarea sa, acesta a fost inculpat de un mare juriu din Nevada.

 „Prezumția este mare că el este responsabil pentru uciderea lui Tupac Shakur și va fi găsit vinovat de ucidere cu utilizarea unei arme mortale”, a spus procurorul Marc DiGiacomo, conform presei americane.

Potrivit presei din SUA, ,,Keffe D’’ și-a recunoscut fapta prin intermediul unor interviuri, dar și în memoriile lui, intitulate „Compton Street Legend”, afirmând, cu lux de amănunte, că el a fost în mașina din care s-au tras focurile de armă ce le-au ucis pe 2Pac.

Ucigașul este unchiul unuia dintre rivalii rapperului, pe numele lui Anderson. Acești doi indivizi au fost de mult timp filați de poliție, fiind principalii suspecți în cazul morții lui Tupac. Numai că, în acest sens, poliția nu a avut probe concludente pentru a-i aresta.

Însă, Anderson, cel ce a inițiat această răzbunare, a murit, tot împușcat, la doi ani de când 2Pac a trecut în neființă.

Citește și: „Slavă Domnului”, Sișu Tudor a renunțat la substanțele interzise. Acesta povestește cum i s-a schimbat viața