A fost ARESTAT pentru ca si-a facut un selfie. Vezi cum a fost posibil asa ceva!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:08

Un hot a facut imprudenta de a-si face poze cu telefonul pe care tocmai il furase. Astfel, s-a predat singur politiei.

Ashley Keast, un infractor din Marea Britanie, in vrsta de 25 de ani, a facut imprudenta de a-si face poze cu telefonul pe care tocmai il furase. Nu stia ca proprietarul mobilului avea instalat un program care trimitea datele la o adresa de email.

Tanarul jefuise impreuna cu un complice casa unui cuplu de unde furase un Rolex in valoare de 4000 de lire sterline, telefoane si alte gadgeturi precum si masina, un Audi.

Dupa ce au dat spargerea, hotii au inceput sa se laude facand diverse poze cu telefonul. Unde mai pui ca hotul a trimis trimis din greseala un selfie unuia dintre prietenii victimei.

Politia a intrat imediat pe fir, hotii au fost prinsi la scurt timp dupa ce au dat spargerea. Din pacate, victima nu di-a putut recupera masina care fusese grav avariata dupa ce hotii au facut intrecere de curse.
Ashley Keast si-a recunoscut vinovatia si a fost condamnat la doi ani de inchisoare si opt luni, in timp ce complicele sau a primit 18 luni de inchisoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.