A fost casatorita cu sotul ei doar 2 MINUTE, insa spune ca a fost cel mai FRUMOS moment din viata ei. O poveste emotionanta de iubire care iti va smulge o lacrima!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Kari Nolte, o tanara in varsta de 28 de ani l-a cunoscut in 2011 pe Gordon Wolder, cel care avea sa-i devina sot.

Kari era mama singura in momentul in care l-a intalnit pe Gordon. Cei doi s-au imprietenit, iar in scurt timp au devenit iubiti. Kari a declarat ca a stiut din primul moment ca Gordon avea sa-i devina sot. Insa povestea lor nu este una cu un sfarsit fericit!

Gordon se luptase in adolescenta cu o forma rara de cancer. Din pacate, cancerul i-a revenit in 2012, tocmai cand se pregatea sa-si uneasca destinul cu Kari.

Boala de data asta l-a ingenunchiat. Barbatul a incercat sa fie puternic, insa cancerul a pus stapanire pe el. Medicii i-au anuntat familia sa se pregateasca pentru ce este mai rau.

Tatal lui Gordon a adunat intreaga familie, a chemat un preot si au mers cu totii la spital. Aici, preotul le-a dat i-a dat lui Gordon binecuvantarea de a se casatori cu Kari, aleasa inimii sale. Ultimele lui cuvinte au fost: "I do", adica in romaneste "Da, te iau de sotie".
La doua minute dupa ce slujba s-a incheiat, Gordon a murit, fericit ca a apucat sa se casatoreasca cu femeia de care s-a indragostit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.