A fost cea mai GEROASA noapte din acest an. Frigul a pus stapanire pe judetele Harghita si Covasna!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 01:20

Temperaturile au scazut pana la minus 27 de grade Celsius, la Intorsura Buzaului, in timp ce la Joseni s-au inregistrat minus 24 de grade.

Gerul a pus stapanire pe judetele Covasna si Harghita. La Intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 27 de grade Celsius, atat au aratat termometrele in aceasta dimineata. Si la Miercurea Ciuc, gerul si-a spus cuvantul. Cine s-a trezit in zorii zilei a dat nas in nas cu aproape minus 24 de grade Celsius.

Chiar daca sunt obisnuiti cu frigul, localnicii au luat-o aproape la fuga pentru a ajunge pe unde aveau treaba.

Daca oamenii se grabeau sa ajunga cat mai repede la caldura, cateva rate jucause se scaldau de zor in raul Olt, mangaiate de razele timide ale soarelui.

Gerul nu le-a speriat nici pe aceste caprioare iesite pe campul inghetat in cautare de hrana. Isi vad linistite de treaba iar la un moment dat apare si o vulpe. Parca nici nu simt cat este de frig afara. Minima absoluta a lunii februarie în Harghita s-a inregistrat în anul 1987, la Miercurea Ciuc, cand mercurul termometrelor a coborat pana la minus 35,2 grade Celsius.

##VIDEO132320##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.