A fost cea mai neagra zi pentru familia a carui copil a fost accidentat mortal de o masina!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:28

Andrei, geamanul care nu a rezistat in urma cumplitului accident, a fost condus de tot satul pe ultimul drum. Din pacate, mama copiilor nu a suportat sa-si duca fiul la groapa si a lesinat.

Pentru biata mama, a fost prea mult sa-si vada fiul in sicriu. La scurt timp dupa slujba din biserica, pe drumul spre cimitir, femeia n-a mai rezistat si s-a prabusit.

Nimic nu poate fi mai dureros pentru un parinte, decat sa-si vada copilul dus la groapa.Nici pana acum soferul, vecin de-al familiei, nu si-a revenit. Ii indragea enorm pe gemenii de 6 ani pe care obisnuia sa-i rasfete cu dulciuri.

Acum, cu o grea povara va trai pe umeri. Luni, cei doi frati s-au agatat de bara din spate a microbuzului pe care-l conducea, exact cand dadea cu spatele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimic nu s-ar fi intamplat, cred oamenii, daca cei doi copii ar

fi fost supravegheati de parinti, cand au iesit in strada.
Gura lumii, nici pamantul n-o astupa, sustine, indurerat fratele gemenilor. Tanarul e foc si para pe vecinii care au aratat cu degetul spre parintii lui. El spune ca cei de la Protectia Copilului n-ar avea niciun motiv sa-i scoata din familie pe fratele, inca aflat pe patul de spital, si pe sora lui, martora teribilului accident. Totusi, daca autoritatile vor hotari ca a fost vorba derspre neglijenta are de gand sa-i ia chiar el in grija, pe micuti.