A fost cea mai neagra zi pentru familiile celor cinci oameni care ieri si-au pierdut viata in tragedia de la Braila

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 sep 2021, 13:00

Fratii, surorile si copiii si-au luat acasa rudele, in sicrie. La locul in care a avut loc tragedia, zeci de lumanari au fost aprinse de necunoscuti, iar trotuarul s-a transformat intr-un adevarat altar.

Oameni care nu s-au cunoscut vreodata isi plang mortii impreuna. Curtea Serviciului de Medicina Legala din Braila s-a umplut in aceasta dimineata de rudele celor cinci oameni spulberati, ieri, intr-o statie de autobuz.

Cu ochii in lacrimi si sufletul greu, fiecare isi aminteste clipa in care a aflat ca cei dragi nu mai sunt. Florian si Nicoleta Oprea, cei doi soti morti in prapad, aveau un copil de 10 ani.




Baietelul lor, ramas orfan,  va fi crescut acum de unchi si de bunici. In alt colt, alte rude isi plang mortul. Mirela Iosub avea 47 de ani si lucra la un magazin alimentar. N-ar fi trebuit sa fie la 6 si 42 de minute in statia mortii. Zi de zi, mergea pe jos spre serviciu.  


Soarta a facut sa stea ieri in statia de autobuz.
A fost prima care a fost luata din spate. Alte doua destine s-au frant brutal in tragedia de ieri: cel al Nicoletei- mama singura pentru doi copii si al Anisoarei.

Iesise din tura de noapte si trebuia sa-si ia mijlocul de transport. Era cu o colega care a supravietuit. Asa am inteles. Dincolo de lacrimi si doliu, in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila se reface soferul care a comis nenorocirea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.