A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc. 230 de mii de turisti au venit sa se racoreasca in valurile marii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 01:55

Turistii care au venit in weekend in statiunea Mamaia nu s-au dezlipit o clipa de pe malul marii.

Au stat cat a fost ziua de lunga pe plaja si au cheltuit sume frumoase pe vinuri, cocktailuri si platouri cu fructe.

Acest grup din Timisoara a aruncat cu banii toata duminica. Tinerii au venit direct de la club pe plaja si au continuat in acelasi stil ca-n discoteca.

Un pat de doua persoane pe o plaja de fite din statiunea Mamaia a costat, la sfarsit de saptamana 60 de lei, iar un sezlong 30 de lei.

Dar nimeni nu s-a plans.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar ce mai conteaza banii cand tinerele se simt bine si mai au parte si de un bronz impecabil?
Daca pe timpul zilei, turistii s-au scaldat in  razele soarelui, spre seara, o ploaie torentiala i-a alungat de pe plaja fierbinte.



Aceste domnisoare nu mai stiu cum   sa se apere de stropii reci de ploaie. Au fost luate pe nepregatite, la fel ca si acest domn.


Cei care au apucat sa se urce in masini au avut de infruntat o aglomeratie de nedescris. S-a circulat bara la bara pe o distanta de 10 kilometri, asa ca cine a vrut sa ajunga pe Autostrada Soarelui a  avut de asteptat peste o ora si jumatate.


Chiar daca a fost aglomerat, turistii s-au simtit bine pe litoralul romanesc iar hotelierii si comerciantii si-au frecat mainile de bucurie. Incasarile la cazare au fost uriase- peste 20 de milioane de lei. Cat despre restaurante si autoserviri, turistii au cheltuit  peste 6 milioane de lei.