A fost cerută în căsătorie! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a spus DA: "Încă sunt în stare de șoc"

Autor: Bianca Hriscu
Foste concurente la Bravo, ai stil!
Sursa: Instagram

Momente de fericire pentru o fostă concurentă de la Bravo, ai stil! Iubitul ei a venit în platoul emisiunii Teo Show și a cerut-o în căsătorie, iar ea a spus cel mai hotărât da.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu și-a imaginat nici măcar o secundă ce avea să urmeze. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Se pregătește de nuntă! Ce fostă concurentă de la Bravo, ai stil! a fost cerută în căsătorie?

Este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, astfel că se întâmplă destul de rar să se afișeze în public alături de iubitul ei.

Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a avut parte acum de o mare surpriză. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie și a ales să facă acest lucru în direct, în cadrul emisiunii Teo Show. În timp ce Emily era invitată în emisiune, iubitul acesteia și-a făcut apariția în platou cu un buchet mare de trandafiri în mână, s-a pus în genunchi și i-a pus marea întrebare.
Evident, Emily Burghelea a fost luată prin surprindere, dezvăluind ulterior pe contul de instagram că încă este în stare de șoc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emiliana se lanseaza in afaceri! Satena s-a pus pe treaba si vrea sa faca profit de pe urma pasiunii ei pentru fashion!

"Si da.... am zis DA! Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza...

iar eu.... Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?!  Nu stiu... dar... ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai!", a scris Emily Burghelea pe contul de instagram.

Citeste si: Emiliana, fosta concurenta ''Bravo, ai stil'' a spus totul despre operatiile estetice: ''Silicoane si...''

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.