A fost cerută în căsătorie Ioana Ignat de Sebastian Dobrincu? Imaginea care a acaparat atenția publicului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 nov 2022, 08:50

A fost cerută în căsătorie Ioana Ignat de Sebastian Dobrincu? Imaginea care a acaparat atenția publicului

Sursa: Instagram Ioana Ignat

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează de ceva timp un cuplu foarte cunoscut și îndrăgit din showbiz-ul românesc. O imagine postată de Ioana Ignat a „alarmat” toți internauții, crezând că cei doi au făcut pasul cel mare.

Pentru că Ioana Ignat, iubita lui Sebastian Dobrincu, a postat o fotografie pe Instagram în care își arată un inel de logodnă pe deget, internauții, dar și presa, au sărit la concluzii. Toată lumea a crezut că este vorba de o nuntă.

Cum au reacționat Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu după ce s-a spus că s-au căsătorit: „Gata gluma”

Cu puțin timp urmă, Ioana Ignat a postat o fotografie în care poartă un inel de logodnă pe deget, fotografie care a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Citeste si: Doi actori frumoși și talentați din Turcia s-au logodit! Iată cum au marcat cea mai importantă zi a relației lor!

„Se întâmplă”, a scris Ioana Ignat în dreptul imaginii în care purta inelul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebastian Dobrincu: „Ce repede au mușcat”

Mulți oameni au crezut că tinerii au trecut la următoarea etapă a vieții lor și și-au jurat iubire eternă. Se pare că, totuși, este vorba doar despre un videoclip al unei viitoare piese, în care este vorba despre o nuntă, motiv pentru care au fost necesare o rochie de nuntă și un inel de logodnă.

„Ce repede au mușcat. Gata gluma, nu mai preluați. Piesă nouă foarte curând”,  a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Citeste si: Alexia Eram, cu burtica la vedere. Fanii au reacționat imediat: “În sfârșit! Felicitări!”

Cu toate că lucrurile merg de minune cu Ioana Ignat și mereu se afișează împreună, lucrurile nu au fost la fel și în ceea ce privește relația pe care Sebastian Dobrincu a avut-o cu Mimi.

După ce drumurile lor s-au separat, cei doi și-au aruncat vorbe destul de dureroase. Prima dată, vloggerița Mimi a fost cea care a făcut publice detalii pe care nu le știa toată lumea despre viața lor amoroasă, dar și Sebastian a ținut să-și spună partea lui de poveste.

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate.

Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele”,  a declarat Sebastian Dobrincu.