A fost chemat sa schimbe instalatia electrica dintr-un apartament, dar a incremenit cand a vazut ce era montat pe fiecare usa din casa. Incearca sa gaseasca o explicatie, dar se gandeste la ce este mai rau

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 07:40

Imaginile alaturate au fost postate pe reteaua de socializare Reddit de un barbat, care s-a declarat socat de ceea ce a vazut.

Omul, de profesie electrician, a fost chemat la un apartament pentru a reface complet instalatia electrica. Nimic ciudat pana aici.

Doar ca, in momentul in care a facut un tur al locuintei, el a observat ceva extrem de ciudat. Absolut toate usile din interior aveau montate un lant de siguranta, doar ca acesta era pus pe exteriorul lor, si nu pe interior. Combinatia perfecta pentru a incuia pe cineva inauntru.



Omul a facut pe ascuns mai multe poze si a intrebat pe Reddit care ar putea fi motivul pentru care cineva ar pune asa ceva in casa, mentionand ca se gandeste la ce poate fi mai rau.

Voi care credeti ca este motivul?



Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.