A fost declarata cea mai URATA MIREASA din lume! Multi fug cand vad cum arata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:39

Desi se spune ca aspectul fizic nu este important intr-o relatie, aproape toata lumea tine cont de cum arata partenerul de viata.

Fie ca recunoastem, fie ca nu, cu totii ne gandim macar o data la fizicul celui de langa noi si il evaluam, stabilind daca este urat sau frumos. Pentru tanara din imaginea alaturata, ceea ce parea a fi o poveste frumoasa s-a terminat insa urat.

In ciuda faptului ca nu era un exemplu de frumusete, ea a fost dusa la altar de un barbat. Dupa ceremonie insa se pare ca mirele a fost cuprins de remuscari.



Astfel, el nu a vrut sa i se alature sotiei atunci cand a venit momentul realizarii pozelor oficiale. Mai mult, cei care au fost prezenti la eveniment spun ca, in cele din urma, barbatul a fugit, fiind de negasit pana in ziua de astazi.

Unii condamna gestul lui, altii insa sunt de acord cu ceea ce a facut, spunand ca mireasa este mult prea urata. Credeti ca merita femeia din imagine asa ceva?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.