A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

Autor: Amalia Georgescu
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Un concurent de la Puterea Dragostei a fost descalificat, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela. De ce a fost luată această decizie?

În Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Un concurent din casa băieților a fost descalificat, prezentatoarea emisiunii explicând care au fost motivele care au stat în spatele acestei decizii.

Manu de la Puterea Dragostei a fost descalificat. Ce mesaj a postat ulterior pe instagram?

Manu se afla în casa Puterea Dragostei de puțin timp și deși inițial era hotărât să își găsească marea iubire, concurentul nu s-a putut integra în cadrul competiției, motiv pentru care a fost descalificat. Potrivit informațiilor prezentate de Cristina Mihaela, se pare că Manu nu participa la filmări și nici nu respecta regulile impuse de staff-ul emisiunii, astfel că s-a luat decizia ca el să fie eliminat din competiție.

Dragi concurenți, în urma evenimentelor petrecute în această săptămână, am luat următoarea decizie. Având în vedere că Manu a refuzat să participle la filmări în repetate rânduri, nu s-a integrat în acest colectiv și nu a putut face față rigorilor acestui show, începând din această seara el nu mai este concurent Puterea Dragostei.”,  a spus Cristina Mihaela în Gala de duminică.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 16 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Avem un nou CUPLU! I-a dat inelul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a fost descalificat, Manu a postat un mesaj pe contul de instagram. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a precizat că este împăcat cu această decizie și că, pentru moment, așa este cel mai bine pentru el. Manu le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut, dar a avut un mesaj și pentru acele persoane care l-au criticat în perioada în care a fost concurent la Puterea Dragostei.

„O EXPERIENȚĂ UNICĂ. Îmi vine să plâng însă a fost cea mai bună decizie pentru mine. Îmi pare rău pentru voi fiindcă am văzut câte mii de mesaje de susținere și câte voturi am primit. V-am făcut, timp de o săptămână, diminețile mai frumoase și poate mai puțin frumoase însă le-am trăit și eu la maxim împreuna cu voi. Vreau să mulțumesc in primul rând lui Dumnezeu, familiei mele care a fost mereu alături de mine, Staff-ului pentru șansa care mi-au oferit-o să mă cunoască mai bine lumea, cu bune și cu mai puțin bune, Cristinei Dorobanțu

cea mai frumoasa prezentatoare TV din România, tuturor concurenților indiferent de cum s-au terminat lucrurile și nu în ultimul rând vouă, oamenilor care m-ați susținut și celor care m-ați bârfit, dar să știți că nu vă port ură, vă port milă și îmi folosiți pentru a fi mai puternic pe zi ce trece. As avea multe de povestit...fiindcă nu contează timpul cât am stat, contează marca pe care a lăsat-o și pe care voi ați lăsat-o în mine, oameni buni și frumoși de acasă...
Sper să-mi înțelegeți decizia și să mi-o respectați. Dacă v-am intrat la suflet înseamnă că deja am câștigat “premiul” din aceasta competiție frumoasă și unică. Poate această despărțire este doar un “La Revedere” niciodată nu se știe, doar Dumnezeu le știe pe toate. Cu drag Manu, Manu Alexito. Pur și simplu, mulțumesc!”
, a scris pe instagram Manu, concurentul de la Puterea Dragostei care a fost descalificat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 15 martie 2021- A doua parte- VIDEO Cristian Marinescu sărută toate concurentele, sub ochii șocați ai Mariei!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.