A fost descoperita printesa RAPUNZEL! Uite cum arata IN REALITATE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:42

Are opt ani, insa parul Bohdanei Stotska este la fel de lung precum inaltimea ei. Fetita are parul extreme de lung si ii ia doua ore sa si-l coafeze, dar refuza sa si-l tunda.

 Bohana este indragostita de personajul animat Rapunzel si a spus ca e mandra de parul ei pentru ca nimeni nu il mai are atat de lung ca al ei. Fetita a dezvaluit ca: Am luat hotararea sa il lass a creasca lung pe cand aveam patru ani. Mama, nu vreau sa mi-l mai tund, a spus ea.

Acum mama micutei isi petrece cate o jumatate de ora pe zi sa i-l descurce si sa ii impleteasca parul blond ca sa nu i se incalceasca.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bohana-1a59c1c41abc58da4d09e899156678e9.jpg
Insa cea mai mare povara a Olgai este sa ii spele fiicei sale parul o data la zece zile. Ii ia aproape doua ore sa i-l dea cu sampon si cu tratament.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bohana2-67d1208b77865b7afb4d63bed3ad698e.jpg
Mama Bohanei, care s-a mutat din Ucraina la Londra in septembrie anul trecut a marturisit: NU ii spal parul cu chimicale. Doar cu sampon pentru copii. Cand au vazut-o pentru prima data copii la scoala au fost foarte entuziasmati.
Vrea sa fie in centrul atentiei. Bohana vorbeste fluent ucraineana, rusa si engleza si e mandra de podoaba ei capilara. Desi unii copii sunt gelosi pe parul ei, altii i-l admira.



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.