„A fost distrusă de pierdere”. Povestea femeii care și-a luat viața în același loc în care fiul ei a recurs la același gest

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iul 2023, 09:39

Povestea femeii care și-a luat viața în același loc în care fiul ei a recurs la același gest

Sursa: Facebook Camille Hardman - colaj Kanal D

O femeie și-a pus capăt zilelor după ce nu a mai putut trăi cu gândul că fiul ei nu mai este. La două luni după ce adolescentul și-a luat viața din cauză că a fost rănit în dragoste, mama lui a făcut același lucru, în același loc în care a avut loc tragedia inițială.

Camille Hardman, în vârstă de 45 de ani, a spus familiei că „nu se mai simțea capabilă să supraviețuiască fără el (n.r.: fără fiul ei)”, după ce Ethan și-a pus capăt zilelor.

Povestea femeii care și-a luat viața în același loc în care a murit fiul ei

Pe 8 decembrie, femeia în vârstă de 45 de ani s-a dus în locul în care fiul ei și-a luat viața, respectiv într-o pădure din Preston, Lancashire, în Anglia.

Ulterior, a fost găsită neînsuflețită de același ofițer de poliție care îi descoperise fiul în urmă cu două luni. 

„A fost o tragedie absolută, cu totul sfâșietoare. Camille a fost o doamnă inteligentă, senină și iubitoare, iar Ethan a fost lumina vieții ei. Când Ethan a murit, a fost distrusă de pierdere, inima i-a fost frântă fără să mai poată fi reparată”, a spus legistul Kate Bisset, relatează The Sun.

Citește și: Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal

Potrivit anchetei, starea mintală a femeii se degradase semnificativ în urma decesului fiului ei. Pe 14 octombrie, adolescentul s-a sinucis, cu doar câteva săptămâni înainte să facă 16 ani.

Motivul a fost despărțirea de iubita lui, în același timp în care se străduia să treacă peste moartea bunicii sale și sub presiunea găsirii unui loc de muncă. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Partenerul femeii știa că aceasta vrea să-și încheie viața

Partenerul lui Camille, Richard Benson, a povestit îndurerat cum femeia  „extrem de fragilă” a spus că vrea să se omoare. A fost internată după ce a spus de nenumărate ori ce intenții sinucigașe are, după care a fost externată pentru a participa la înmormântarea fiului ei, pe 9 noiembrie. Ulterior, a petrecut trei zile într-un hotel, unde a încercat să-și ia viața.

Înainte să moartă, Camille se vedea cum găsește corpul fiului ei, consuma mult alcool și frecventa întâlnirile la Alcoolici Anonimi.

Citește și: Detalii halucinante despre masacrul în care un bărbat și-a ucis soția, cei 5 copii și soacra, apoi și-a luat viața, în SUA

Pe 8 decembrie, sora femeii a sunat la ușa casei în care a găsit ușile deschise și un bilet de adio.

Pentru a nu fi văzută că pleacă, femeia ieșise pe o poartă laterală.

Un vecin a povestit instanței că își plimba câinele atunci când a văzut-o pe Camille pe o potecă din pădure.

„Chiar acolo fiul meu s-a sinucis acum șase săptămâni. Mi-am dat seama cine era. Ethan avea o vârstă asemănătoare cu fiul meu care îl știa. Mi-am dat seama că sunt probabil unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viață”.

„Pierderea unui copil este de neconceput, dar a fost de nesupraviețuit pentru Camille”, a declarat medicul legist.