A fost emisiunea ”Vrei să fii miliardar” rampa de lansare a lui Virgil Ianțu în televiziune. Ce spune prezentatorul TV despre alegerile pe care le-a făcut: ”A fost un noroc imens”

Autor: Madalina Maftei

Virigil Ianțu, celebrul om de televiziune, este invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, de numele căruia se leagă o sumedenie de emisiuni celebre, precum “Copiii spun lucruri trăsnite” și “Vrei să fii miliardar”,“Vrei să fii milionar?”, a răspuns la cele ”40 de întrebări” adresate de Denise Rifai, moderatoarea emisiunii. Prezentatorul a vorbit despre cele mai importante etape din viața lui și cum a ajuns ca tocmai el să fie marele câștigător de la “Vrei să fii miliardar”.

Cum a ajuns Virgil Ianțu să fie marele câștigător al emisiunii “Vrei să fii miliardar”, show pe care l-a și prezentat

Pe Virigil Ianțu toată lumea îl știe prin prisma emisiunilor pe care le-a moderat de-a lungul anilor, însă, puțini sunt cei care știu că, înainte de a prezenta game show-ul ”Vrei să fii miliardar”, acesta a câștigat concursul, în calitate de concurent.

Citește și: Ce vârstă are Virgil Ianțu și care este, de fapt, numele său real. Puțini știu acest detaliu despre cunoscutul cântăreț și prezentator tv

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ianțu a povestit cum a ajuns să fie concurent în cadrul emisiunii pe care a ajuns să o modereze și să aibă un mare succes pe piața media din România.

Denise Rifai i-a adresat întrebarea care stă pe buzele tuturor: ”Ați fost primul mare câștigător de la ”Vrei să fii miliardar”?”:

”Da! Și o să vă spun de ce.

Pentru că, la fel ca și astăzi, întâlnesc și am întâlnit acolo oameni fantastici. În primul rând, prin prisma meseriei și a oamenilor cu care am început să lucrez, pentru mine a fost o școală fantastică, acolo am învățat să vorbesc firesc, acolo am învățat să lucrez în echipă, acolo am învățat să mă îmbrac, am învățat ce înseamnă relația cu presa, sunt foarte norocos că am început așa televiziunea, deși nu mi-am dorit să încep televiziunea vreodată, dar faptul că am început-o cu asemenea oameni în jurul meu și cu un format atât de puternic, a fost un noroc imens,
a fost o rampă foarte înaltă de lansare, iar oamenii pe care îi întâlneam acolo, în calitate de concurenți, mi-au oferit și astăzi îmi oferă la emisiunea pe care o fac, o lecție de viață fantastică”,
a spus Virgil Ianțu despre lansarea în televiziune.

Citește și: Biografie Virgil Ianțu. Vârstă, copilărie, studii, cariera în muzică și televiziune. Cine este, de fapt, cunoscutul prezentator TV

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.