A FOST EXECUTAT SILIT din cauza unei masini de spalat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 06:00

In urma cu o saptamana va prezentam povestea lui Marius Ionescu. Omul si-a bagat ghinionul in casa odata cu masina de spalat cumparata in rate acum opt ani.

 Dupa ce a achitat-o s-a trezit executat silit pentru o datore de 1800 de lei, echivalentul a doua masini de spalat. In zadar a cerut explicatii bancii si firmei de recuperare. Disperat, omul ne-a cerut ajutorul...

La numai o zi de la difuzarea materialului, barbatul avea sa primeasca un telefon de la firma de recuperari creante, care il instiinta ca datoria s-a sters.

Dupa cateva saptamani in care a stat ca pe ace si amenintat cu executarea silita, barbatul nu mai stie acum ce sa creada.


Omul e satul de vorbe, asa ca nu crede pana nu vede cu ochii lui o hartie oficiala de la banca. Barbatul a facut plangere impotriva bancii si la politie, iar toate actele le-a trimis si la comisariatul pentru protectia consumatorului Bucuresti. Acum e decis sa dea in judecata banca pentru ca intreaga poveste i se pare cusuta cu ata alba.

Si ca altii sa nu mai pateasca ce a patit el, Marius Ionescu atrage atentia tuturor celor care isi cumprara produse in rate sa pastreze toate facturile si chitantele. Nu stii niciodata cand esti bun
de plata.