A fost făcut public rezultatul ADN în cazul gravidei din București, ucisă de patronul ei! Anchetatorii au stabilit cine este tatăl bebelușului nenăscut al victimei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 mar 2024, 17:41

S-a aflat cine este tatăl copilului cu care era însărcinată Beatrice

Sursa: Captură video; Facebook

În urmă cu trei luni, Beatrice a fost omorâtă cu bestialitate de către patronul ei, în vârstă de 72 de ani. Aceasta era însărcinată în timpul odioasei crime din Capitală, iar copilul a murit odată cu ea.

Într-o zi obișnuită, viața lui Beatrice, o tânără de doar 25 de ani, a fost brutal întreruptă de gestul înfiorător al propriului său patron, care a ucis-o pe motiv că l-ar fi furat.

Au apărut multiple speculații în privința paternității bebelușului lui Beatrice

Crima șocantă a avut loc acum trei luni și a lăsat în urmă un val de tristețe și întrebări în comunitatea locală.

În momentul tragicului incident, Beatrice era însărcinată în patru luni. Însă această bucurie nu a avut șansă să se împlinească.

Speculațiile au început să circule imediat după tragedie. Unii au sugerat că patronul ar fi tatăl copilului. Astfel, au fost alimentate suspiciuni legate de o posibilă relație între cei doi. Alții au împrăștiat zvonuri și mai întunecate, întrucât au sugerat că ar fi existat un trecut de abuz sau violență între ei.

Citește și: Beatrice se pregătea să devină mămică, dar bucuria i-a fost răpită. „Doamne, Dumnezeule!” Patronul magazinului în care lucra a ucis-o, crezând că îl fură

Familia lui Beatrice a dezvăluit detalii cutremurătoare despre comportamentul inacceptabil al bărbatului față de fiica lor și despre avansurile pe care i le făcea. Acest lucru i-a dus, inițial, pe anchetatori cu gândul la faptul că bărbatul de 72 de ani ar fi ucis-o din gelozie pe angajata lui.

Cu toate acestea, nimic nu a putut fi confirmat până la momentul expertizei ADN.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cine este tatăl copilului cu care era însărcinată Beatrice

Recent, au apărut rezultatele testului ADN, efectuat pentru a stabili paternitatea bebelușului nenăscut. Expertiza ADN a confirmat că tatăl copilului din pântecele lui Beatrice nu este patronul ucigaș, ci iubitul ei.

Această descoperire a adus o ușoară alinare pentru familia îndurerată, a pus capăt speculațiilor și a venit ca o mică consolare în mijlocul acestei tragedii sfâșietoare. Cu toate acestea, durerea persistă pentru cei dragi lui Beatrice. Mama tinerei a mărturisit că îi este teamă că ucigașul fiicei sale ar putea scăpa nepedepsit din cauza unor eventuale probleme psihice.

Citește și: Detalii terifiante ies la iveală în cazul gravidei ucise în Capitală: ”I-a propus să iasă la o cafea” De ce ar fi recurs bărbatul la acest gest

„Foarte greu. Nu sunt cuvinte. Plângem în fiecare zi. Cel puţin eu, nu am cuvinte. Criminalul a depus o expertiză psihiatrică, din ce am înţeles, pentru Alzheimer, ceva de genul. Nu ştiu acum dacă el cred că ar putea spune că nu îşi aminteşte sau nu a fost în toate minţile, pentru că o persoană, nu ştiu, cât de nebun ai fi, nu poţi să faci aşa ceva unui copil, unei persoane care este însărcinată în patru luni, să o decapitezi”,

a spus mama tinerei, potrivit spynews.ro.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.