A fost felicitat de cunoscuti cand le-a spus ca se casatoreste, insa toti au avut un soc cand au vazut cum arata mireasa pe care si-a ales-o! Nimeni nu isi explica cum de a putut sa faca asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:00

Imaginea alaturata a devenit virala in intreaga lume si a impresionat foarte multi oameni.

Un tanar din China, in varsta de doar 28 de ani, traieste o drama despre care nu vrea sa vorbeasca: trupul lui este macinat de cancer, iar zilele ii sunt numarate.

Ultima lui dorinta era sa moara insurat, insa nu isi dorea ca viitoarea lui sotie sa ramana vaduva si sa traiasca indurerata dupa moartea lui. Acesta este si motivul pentru care a luat o decizie socanta, ce i-a lasat fara cuvinte pe apropiatii lui.



Baiatul s-a casatorit cu o papusa gonflabila, pe care a imbracat-o intr-o rochie de mireasa superba si pe care a machiat-o si aranjat-o dupa bunul plac. Ceremonia a fost imortalizata de un fotograf profesionist, care a realizat o serie de cadre impresionante.

Cum vi se pare ceea ce a facut?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.