A fost fericita cand a aflat ca va fi mama de gemeni, dar i se parea ciudat ca burta ii creste foarte mult si ca se simte foarte rau: "Simt ca explodez!" A avut un soc cand a vazut ce i-au descoperit medicii acolo la un nou control

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Miranda si Josh Crawford erau parintii fericiti ai unei fetite pe care au obtinut-o prin procedura de fertilizare in vitro, deoarece femeia avea o serie de probleme de sanatate.

Si-au spus insa ca micuta merita un frate, asa ca au luat hotararea de a apela din nou la aceeasi metoda. Medicul care s-a ocupat de cazul lor a propus inserarea a doi embrioni, pentru a creste sansele de reusita, iar parintii au acceptat.

Doar ca, spre uimirea tuturor, ambii au supravietuit, iar la primul control Miranda a primit minunata veste: urma sa fie mama de gemeni. Cu toate acestea rezultatul ecografiei nu era foarte clar, asa ca cei de la clinica au programat-o peste patru zile la un nou control.

In urma acestuia au descoperit cu stupoare ca femeia nu purta in pantece o pereche de gemeni, ci doua! Ea urma practic sa devina mama a 4 copii!

"Sansele ca asa ceva sa se intample sunt foarte mici, de 1 la 10.000. Eu, personal, nu am mai intalnit un asemenea caz in cariera mea", spune doctorul care s-a ocupat de ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Din fericire, desi o asemenea sarcina este foarte riscanta, totul s-a terminat cu bine iar Miranda a

adus pe lume 4 copii perfect sanatosi.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.