,,A fost foarte dificil pentru Bogdan” Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu a mers la înmormântarea fostului sot

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 iul 2023, 09:08

Mihaela Rădulescu nu a fost prezentă la funerariile primului ei soț, Bogdan Rădulescu

Sursa: wowbiz.ro

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu, s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală incurabilă. Diva a refuzat să-și conducă fostul partener pe ultimul drum.

Chiar dacă Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la începutul anului, apropiații au dezvăluit abia acum detalii referitoare la decesul acestuia și problemele de sănătate de care suferea bărbatul.

Citește și: Actrița și cântăreața Jane Birkin s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani. Anunțul a fost făcut de Ministerul Culturii din Franța

Pe data de 30 ianuarie, Bogdan a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Chiar dacă Bogdan Rădulescu a s-a stins din viață la începutul anului, apropiații au dezvăluit abia acum detalii referitoare la decesul acestuia și problemele de sănătate de care suferea bărbatul.

Bogdan Rădulescu era un om de afaceri în vârstă de 56 de ani. El a trecut în neființă după ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic, pe care l-a depistat în urmă cu un an.

Bărbatul a cheltuit până și ultimul bănuț pe tratamente și terapie. Însă, cu toate acestea, doctorii nu i-au mai putut salva viața.

În 2022, Bogdan Rădulescu a aflat că suferă de o maladie gravă. El a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, de către medici. Înainte de a-și pierde viața, acesta întâmpinase dificultăți cu resursele financiare. Ultimii lui bani au fost cheltuiți pe medicamentație. Acestuia i s-au alăturat puține persoane în ultimele momente din viață.

Citește și: „Lumea îmi spunea să beau apă sfințită” Cum a reușit Rona Hartner să învingă lupta cu cancerul, în doar 12 luni

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bogdan Rădulescu își pierduse orice speranță

La înmormântarea lui au participat doar câțiva prieteni, care au dezvăluit, prin ce momente grele a trecut afaceristul.

,,A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa că nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând", au susținut aceștia.

Citește și: ,,Nu suntem veșnici! Viața omului este ca un vis!" Preotul Atanasie Tănăsache Costea a fost implicat într-un accident care i-a curmat viața

Căsnicia Mihaelei cu Bogdan Rădulescu

Cei doi s-au căsătorit în anul 1989, pe vremea când Mihaela avea doar 20 de ani și purta numele de Mihaela Țiganu. Ea a preluat numele primei ei iubiri, pe care îl poartă și în prezent.

Însă, căsnicia lor nu a durat mai mult de doi ani, deoarece femeia ar fi cunoscut pe altcineva. Totuși, diva nu a renunțat niciodată la numele ei, chiar dacă a mai fost căsătorită, ulterior, cu Ștefan Bănică Jr.

și cu Elan Schwartzenberg. În ciuda acestor lucruri, Mihaela și Bogdan ar fi păstrat o relație bună până în urmă cu câțiva ani, când lucrurile s-au răcit între foștii soți și nu s-au mai căutat unul pe celălalt.

Citește și: Mihaela Rădulescu a renunțat la toate proprietățile din România! Unde locuiește vedeta când vine în țară

Nici mama lui nu a participat la funerarii

Din cauza unor probleme de sănătate, nici mama omului de afaceri nu s-a putut prezenta la înmormântare.

„Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, au mai declarat apropiații lui Bogdan Rădulescu, potrivit Click.ro.

Citește și: „Eu sunt o supraviețuitoare” Cum a reușit Rona Hartner să-și găsească echilibrul în viață. Actrița, dezvăluiri emoționante la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.