A fost găsit cel mai mare interlop din România! Boenică trebuia să execute peste 10 ani de închisoare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 iun 2024, 02:25

A fost găsit cel mai mare interlop din România! Boenică trebuia să execute peste 10 ani de închisoare

Sursa: Antena3 CNN/pixabay

După lungi căutări, cel mai mare interlop din România a fost găsit și urmează să fie extrădat și adus înapoi în țară. Boenică a fost găsit de oamenii legii în Iordania.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost căutat ani la rând de oamenii legii, aceștia identificându-l în cele din urmă în Iordania, acolo unde Boenică a plecat să ducă o viață lipsită de griji și să fugă de gratii. 

Boenică a fost prins de autorități în Iordania

Boenică este unul dintre cei mai mari interlopi români și are la activ două dosare penale, pentru care ar trebui să săvârșească o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

În cadrul dosarelor, acesta e acuzat de complicitate la tentativă de înșelăciune, falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și constituire de grup infracțional.

Citește și: Dan Bursuc, detalii neștiute din viața sa. Fiica lui ar fi fost sechestrată de un mare clan: „Nu sunt supărat din cauza a ceea ce a făcut ea!”

Planurile lui Boenică, pe numele său real Romeo Ursu, nu au coincis însă cu cele ale oamenilor legii, astfel că acesta a decis să fugă din țară și dus a fost. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După lungi și neîncetate căutări, autoritățile l-au prins pe interlop în Iordania și urmează să fie extrădat și adus în România, unde va fi prezentat instanței. 

„La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale- I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul Bucureşti.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de înşelăciune şi instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii”, a transmis IGPR.

Ce a făcut Boenică în tot acest timp

După ce a fost condamnat la închisoare, Boenică nu a mai stat pe gânduri și a plecat în Iordania, unde a dus o viață lipsită de griji.

Citește și: Legătura dintre tatăl șoferului care a provocat accidentul de la 2 Mai și Sile Cămătaru „Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani” Cu ce se ocupă părinții șoferului vinovat de tragedie

Bărbatului nu i-a păsat că este căutat la nivel internațional și și-a găsit imediat o ocupație bănoasă. Mai exact, ar fi fost vorba despre o „afacere” cu mașini, pe care le-ar fi adus din Europa și le-ar fi vândut în Iordania. 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.