A fost gasit copilul disparut din Neamt! Uite ce s-a intamplat cu el

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 19:40

Baiatul de 12 ani dat disparut de rude si cautat de pompieri si politisti timp de doua zile a fost gasit.

Copilul se ascunsese intr-un hambar. De ce? Aflati imediat. Au fost doua zile de cosmar pentru familia baiatului de 12 ani disparut  de duminica. Bunica copilului  a trecut prin momente cumplite. A ingrozit-o gandul ca nepotul ei s-ar fi putut ineca  in raul Moldova, asa ca i-a pus pe pompieri sa caute si pe firul apei.

In timp ce toata lumea se agita sa-l gaseasca, baiatul statea ascuns in hambarul cu porumb si auzea tot ce se intampla prin curtea bunicilor.

Impresionat de plansul bunicii, copilul i-a scris, pe un geam al casei, un mesaj. „Nu mai plange” i-a scris copilul bunicii sale.

Insa, pana sa se prinda  cei mari, sora mai mica a baiatului a dat peste el si l-a convins, in cele din urma  sa iasa din ascunzatoare. De ce s-a asuns? Ne explica tatal lui: „Problema a fost ca a luat o nota mica la teza si, ca sa nu il cert…

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aseara,

copilul a fost dus impreuna cu bunica sa  la Targu-Neamt pentru a i se face  un test psihologic. Intre timp, politistii si reprezentantii  Directiei pentru Protectia Copilului  au demarat  o ancheta  pentru a stabili daca baiatul  era  sau nu batut  de  tatal sau. Copilul se afla in grija tatalui dupa ce acesta a divortat,  in urma cu sase ani.