A fost găsit telefonul Patriziei Cormos! Acesta poate ascunde probe foarte importante pentru anchetă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 iun 2024, 10:29

Unde a fost găsit telefonul Patriziei 

Sursa: Facebook Patry Cormos; Pexels

Telefonul Patriziei Cormos a fost găsit, în urmă cu puțin timp, de către autoritățile italiene. Dispozitivul era blocat între stâncile de lângă terasament.

Telefonul Patriziei Cormos a stat mult timp sub apele râului Natisone, de curenții căruia a fost luată atât ea, cât și Bianca Doroș și Cristian Molnar. Mobilul fetei este de mare ajutor în ancheta desfășurată de procuratura din Udine.

Ce se așteaptă anchetatorii să descopere în telefonul Patriziei

iPhone-ul tinerei încă era deschis în momentul în care a fost descoperit de autorități și, datorită rezistenței la apă, acesta este încă funcționabil.

Acesta a fost găsit în geanta pe care Patrizia o purta în ziua tragediei.

Înainte ca ea și ceilalți doi prieteni să fie luați de ape, fata a sunat de patru ori la numărul de urgențe. Ceea ce urmează să găsească anchetatorii în telefonul ei (apeluri, mesaje, videoclipuri, fotografii din acele clipe fatidice) ar putea constitui probe importante în cercetările derulate de Carabinierii din Udine.

Citește și: E scandal în Italia după ce s-ar fi făcut greșeli grave în operațiunea de salvare a celor trei români! Patrizia, Bianca și Cristian puteau fi salvați

Anchetatorii se străduiesc să refacă șirul evenimentelor teribilei tragedii în care cele două fete au murit și în urma căreia băiatul a dispărut fără urmă. Cei trei au fost înghițiți de viitura puternică pe data de 31 mai, în zona comunei Premariacco.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Impactul Telefonelor Mobile asupra Sănătății Mentale a Adolescenților

Patrizia Cormos și Bianca Doroș au fost înmormântate

După ce au fost găsite, Patrizia Cormos și Bianca Doroș au fost aduse în România, în localitățile lor natale din Satu Mare, unde au fost conduse pe ultimul drum sâmbătă, pe 8 iunie. Tinerele au fost înmormântate în rochii de mireasă și în sicrie albe.

În tot acest timp, salvatorii italieni, împreună cu zeci de voluntari, depun eforturi susținute pentru a-l găsi pe Cristian Molnar.

Deși cele două fete au fost găsite pe 2 iunie, băiatul este încă dispărut.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș! Ce a apărut în fața caselor celor două tinere, înainte de a fi conduse pe ultimul drum

În operațiunea de căutare sunt implicați scafandri, submarine, drone și echipaje terestre, formate atât din specialiști în domeniu, cât și de voluntari din zonă.

Printre civilii care îl caută pe Cristian este și fratele lui, Petru Radu.

Citește și: O femeie a intrat în marea agitată, deși avea cadru. Nici steagul roșu nu i-a stat în cale: „E prima dată când vin la mare după 7 ani”

Acesta din urmă, conform rainews.it, imploră autoritățile să nu înceteze căutările, întrucât este convins că fratele lui nu a murit: „Fratele meu este în viață și pur și simplu nu cer nimic, vreau doar să-l găsească cât mai curând posibil, eforturile de salvare trebuie să continue până îl găsesc, trebuie să continue și după ziua de duminică, până când îl găsesc pe fratele meu”.