A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2024, 10:42

A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

Sursa: PixaBay

Barcă răsturnată în Mureş. Trupul celui de-al doilea bărbat a fost găsit.

Echipele ISU au găsit trupul celui de-al doilea bărbat declarat dispărut, după ce duminica trecută, 30 aprilie, barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureș, în zona localității Periam din județul Timiș. Încă rămân dispăruți doi copii, o fată şi un băiat cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani.

Citește și: Nicolas, băiețelul înecat în râul Mureș, înmormântat joi. „Am făcut respirație gură la gură, dar era deja mort...„

A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

La o săptămână de la incidentul în care 12 persoane s-au răsturnat cu barca în râu l Mureș, trupul celui de al doilea adult a fost descoperit de pompieri. Cei doi copii dispăruți sunt în continuare căutați în apele râului.

Trupul bărbatului a fost găsit în zona localității Igriş din județul Timiș, în apropiere de zona în care joi a fost găsit cadavrul celuilalt bărbat dispărut.

Citește și: Robert și Maria, copiii dispăruți în apele râului Mureș, sunt frați. „Sperăm și ne rugăm la bunul Dumnezeu să îi găsim”

Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vă reamintim că, duminică, 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localității Periam Port din Timiș.

Dintre cele 12 persoane, doar opt au fost găsite, printre care un copil de trei ani decedat, iar alte patru au fost date dispărute, doi bărbați și doi copii.

Poliției Arad a transmis că unul dintre cei 12 pasageri era proprietarul bărcii, restul fiind turiști. Barca era din lemn, cu motor, dar pasagerii nu purtau veste de salvare. Aceștia voiau să traverseze râul (de pe malul stâng al râului Mureș, Periam Port- județul Timiș spre malul drept, județul Arad), deși se lăsa întunericul, apele Mureșului erau crescute și curenții foarte puternici.

Citește și: Detalii tulburătoare despre tragedia de pe râul Mureș. „Atunci am văzut un picior, l-am prins și l-am tras afară...”

La aproximativ trei metri de mal, barca în care se aflau cele 12 persoane s-a răsturnat, iar oamenii de pe mal care au auzit strigătele celor din barcă au sunat la 112.

Barca a fost găsită la aproape 3 km depărtare de locul în care s-a răsturnat.

Proprietarul bărcii a fost testat și era băut, iar barca nu era înmatriculată. Barcagiul, un bărbat de 33 de ani, a fost reținut sub acuzația de ucidere din culpă, conform spotmedia.ro.

 

Taguri: