A fost găsită! Cine este femeia cu care David Beckham și-a înșelat soția. Victoria Beckham a trecut „incredibil de greu” peste acest episod

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 oct 2023, 15:54

David Beckham i-a fost infidel soției

Sursa: Instagram

David Beckham a fost un renumit fotbalist englez, iar acum acesta este coproprietar al clubului sportiv Inter Miami.

David Beckham s-a căsătorit cu soția lui, Victoria, în urmă cu 24 de ani, iar mariajul lor a trecut prin diverse etape.

Cine este fosta amantă a lui David Beckham

Greutățile din familia Beckham au fost generate, pe de o parte, de cariera solicitantă de fotbalist a lui David, și, pe de altă parte, de infidelitatea acestuia.

În acest sens, s-a zvonit că una dintre amantele acestuia ar fi fost Rebecca Loos, cu care și-ar fi înșelat soția în urmă cu 20 de ani. La acea vreme, femeia era angajată la o agenție de management sportiv, în Madrid, fiind asistenta personală a lui David Beckham.

Fotbalistul a declarat că aceste speculații nu sunt adevărate, însă presupusa amantă a mărturisit că a fost într-o relație de 4 luni cu acesta.

Conform spuselor Rebeccăi, ea avea 26 de ani atunci când s-a întâmplat aventura dintre ei.

De asemenea, aceasta a spus că poate demonstra oricând, în instanță, faptul că a fost împreună cu David Beckham. Ea a dezvăluit că bărbatul are un semn pe corp despre care știu foarte puține persoane.

„Este ceva ce știu despre el, un detaliu intim al corpului, pe care cred că doar femeile care au avut o relație cu el îl știu.

Dacă va trebui să probez asta, o voi face la tribunal, nu la TV.”, a declarat Rebecca Loos, la Sky TV, în anul 2004.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cu ce afecțiune se luptă David Beckham. Fostul fotbalist a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani

Ce a mărturisit David Beckham despre mariajul lui

Aceasta a făcut mărturisiri despre aventura cu fotbalistul pentru mai multe publicații și televiziuni, primind, în total, un milion de lire sterline pentru interviurile acordate.

Acum, fosta amantă a sportivului are 46 de ani și este căsătorită cu un doctor din Norvegia, pe nume Sven Christjar Skaiaa.

Aceștia au doi copii împreună, Magnus și Liam. Rebecca predă cursuri de yoga și meditație, dar este și asistentă medicală, în prezent.

Miercuri, pe data de 4 octombrie, a fost lansat documentarul "Beckham". Acesta se regăsește pe o cunoscută platformă internațională de streaming online. În cadrul filmului de non-ficțiune, fotbalistul a explicat cum el și Victoria au trecut peste toate aceste momente tumultoase din căsnicia lor.

„Victoria este totul pentru mine, să văd că suferă a fost incredibil de greu. Dar, suntem luptători. Și, la acea vreme, trebuia să luptăm unul pentru celălalt, trebuia să luptăm pentru familia noastră. A meritat să luptăm pentru ceea ce aveam. Dar, în definitiv, e viața noastră personală.”, a povestit David Beckham în documentar.

Citește și: Este incredibil ce mănâncă soția lui David Beckham zilnic: „Mănâncă același lucru de 25 de ani”