A fost in culmea fericirii dupa ce a gasit rochia asta de mireasa pe internet, era fix ce isi dorea! Desi nu avea cum sa o probeze, a platit 2.000 de lire si a cumparat-o! Cand a venit coletul si l-a deschis, a inceput sa planga: "Ce e asta?!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:27

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care ea a gasit pe un site rochia de mireasa a visurilor ei, pe care a cautat-o multa vreme: ala, simpla, realizata din matase, cu un voal nu prea lung.

Desi costa 2.000 de lire si nu avea posibilitatea de a o proba inainte sa o plateasca, ea a dat comanda. Dupa doua saptamani in care a asteptat cu sufletul la gura, coletul a venit.

L-a deschis, dar in momentul in care a probat-o, a inceput sa planga! Rochia era practic distrusa: materialul era atat de sifonat incat nu mai putea fi adus la starea lui intiala.

Femeia a facut plangere la compania de la care a achizitionat-o, insa acestia dau vina pe firma de curierat pentru manevrare improprie. La randul lor, acestia arunca vina pe compania respectiva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viitoarea

mireasa a ramas astfel si cu banii luati, si cu o rochie distrusa.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.