A fost INTERNATA de urgenta la spital dupa ce a mancat o friptura la gratar. Ti se poate intampla si tie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 08:00

O femeie din Texas a ajuns la spital dupa ce a mancat din friptura pe care sotul ei o pregatise la gratar.

Karen Dunlap, o femeie din Texas, a mancat cu mare placere puiul pregatit de sotul ei la gratar. In timp ce degusta friptura, femeie a observat ca puiul are o crusta neobisnuita, insa a crezut ca friptura e doar crocanta. Crusta care i se parea crispy era de fapt metal, topit de la o perie speciala cu care sotul ei curatase gratarul.

E posibil ca un fir de metal sau mai multe sa se fi desprins in timp ce barbatul a curatat gratarul, iar mai apoi din cauza temperaturilor inalte, metalul s-a topit, ajungand mai apoi in carnea care

a fost pusa la fript. Karen Dunlap a facut o toxi-infectie alimentara care i-a pus viata in pericol.

" Am crezut ca am mancat prea cu pofta sau oi fi inghitit ceva, sau poate de la carne", a declarat pacienta pentru Daily Mail adagand ca nu se astepta sa sufere, de fapt, o intoxicatie cu metal. Specialistii le-au recomandat amatorilor de gratar sa fie foarte atenti la materialele cu care curata instrumentele sau plita pentru a evita astfel de incidente.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: