„A fost internată la Psihiatrie”. Filmul tragediei din Cluj, când o femeie i-a luat viața soțului chiar sub privirile copilului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mai 2023, 10:05

O femeie din Cluj, externată pe semnătura soțului de la Psihiatrie, i-a luat viața acestuia

Sursa: observatornews.ro

O femeie din Cluj, externată pe semnătura soțului de la Psihiatrie, i-a luat viața acestuia, chiar sub privirile fiului lor de doar trei ani. Cadavrul a fost descoperit de fiica de 15 ani.

O femeie din Cluj, care abia ce fusese externată de la Psihiatrie, și-a ucis soțul, după care, în încercarea de a scăpa, i-a ascuns cadavrul în spatele casei. Nu și-a dus planul la final, căci fiica lor, adolescentă, și-a găsit tatăl fără suflare.

Filmul crimei din Cluj, unde femeia și-a omorât soțul de față cu copilul

Fără să știe că avea să nu mai fie în doar câteva zile, un bărbat din Cluj a semnat și și-a externat, pe proprie răspundere, soția, după ce fusese internată la Psihiatrie.

Vineri, 19 mai, femeia l-a ucis cu sânge rece, chiar în fața copilului de doar trei ani.

A încercat să scape și a îngropat cadavrul în spatele casei, dar fiica lor, de doar 15 ani, și-a găsit tatăl fără viață. Totul a pornit de la o discuție aprinsă pe care cei doi soți au avut-o. Imediat după aceea, femeia și-a ieșit din fire, a luat un cuțit și s-a năpustit asupra partenerului.

Aceasta nu a mai ținut cont de nimic, nici de faptul că fiul lor era de față. Rana pe care i-a provocat-o în zona gâtului i-a fost fatală și, dându-și seama de ceea ce a făcut, a ascuns cadavrul în spatele casei, în încercarea de a scăpa.

Citește și: „Am luat viața mai multor colegi”. Ce le-a spus atacatorul din Serbia autorităților atunci când a sunat să spună că și-a împușcat colegii

Apelul la 112 a fost efectuat de fiica de 15 ani, după ce chiar ea și-a găsit tatăl fără suflare. O vecină susține că niciodată nu i-a auzit pe cei doi certându-se și este șocată de cele întâmplate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Femeia ar avea probleme psihice serioase

Conform vecinilor, relatează observatornews.ro, femeia este cunoscută ca având accese de furie. În urmă cu doar câteva săptămâni, aceasta ar fi furat două mașini de-ale vecinilor. Ulterior, în urma unei crize de nervi, ar fi aruncat cu mai multe lucruri prin casă.

„A distrus prin casă multe chestii şi mai multe probleme. A dus-o poliția şi a fost internată la Psihiatrie”, a povestit o vecină.

Bărbatul, care se angajase ca marinar, se afla în străinătate în momentul cu pricina. Când a auzit ce se întâmplă cu soția lui, s-a întors imediat în România și, deși soția lui încă avea nevoie de tratament psihiatric, a luat-o acasă pe proprie răspundere.

Citește și: Cine este Diana, femeia găsită fără viață, pe un teren din Sibiu. Depresia puternică nu i-a dat pace în ultimele luni

Medicii din domeniul psihiatriei susțin că femeia și-a ucis soțul, deoarece tratamentul i-a fost întrerupt brusc, lucru ce poate să creeze schimbări de comportament extrem de mari. Mai mult decât atât, în momentul de față, cei doi copii, care se află în stare de șoc, se află în grija unei rude din partea tatălui.

Femeia ar urma să fie supusă unei evaluări psihiatrice, pentru a se stabili dacă, în momentul în care a comis crima, avea sau nu discernământ.