A fost intr-un cimitir si a vazut ca pe pietrele de la mai multe morminte erau cateva monede. Credeau ca sunt bani uitati de cei care au venit in vizita. Cand a aflat de fapt ce semnificatie aveau, a inceput sa planga in hohote!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:29

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Fotografia a fost facuta de un tanar care vizita pentru prima data Statele Unite ale Americii. Aflat intr-un celebru cimitir, baiatul a vazut ca pe pietrele de la mai multe morminte se afla cateva monede.

La inceput a crezut ca sunt bani uitati de rudele celor decedati, insa la o analiza mai atenta, a observat ca pe fiecare mormant sunt aceiasi banuti: fie o moneda de cinci centi, fie una de 25 de centi, fie ambele.

Si-a dat seama ca acest lucru are o semnificatie, asa ca a pozat una dintre pietre, dupa care s-a documentat pe internet. A inceput sa planga in momentul in care a aflat motivul pentru care banii erau lasati acolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate mormintele respective erau ale unor militari decedati

in slujba patriei. Moneda de cinci centi era lasata de oamenii care au facut instructie cu militarul decedat.

Moneda de 25 de centi erau lasata de oamenii care au fost alaturi de militar chiar in momentul in care acesta a fost ucis, pe front.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.