A fost Nicoleta Luciu inselata? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 03:45

S-a spulberat paradisul Nicoletei Luciu?

Viata fericita pe care arata ca o traieste alaturi de sotul ei, Zsolt Csergo, si cei 4 copii, nu este ce pare a fi? Imaginile surprinse de paparazzi revistei Ciao in Croatia dau de gandit oricui. Sotul Nicoletei Luciu se plimba printr-un port tinand de mana o alta femeie decat sotia lui.

Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu si tatal celor patru copiii ai vedetei, o ia in brate si o saruta pe femeia bruneta alaturi de care se pare ca si-a petrecut intreaga seara.
Totul se intampla pe iahtul pe care Zsolt isi petrece in fiecare an vacantele cu familia. Cireasa de pe tort abia acum urmeaza. Sotul perfect si tatal iubitor se transforma in imaginile urmatoare intr-un barbat violent care o agreseaza pe tanara de langa el.

Femeia din imagini este Kinga Sebestyen, o celebra antrenoare de Kangoo Jumps care a lucrat, peste Ocean, cu personalitati precum Kim Kardashian. Ce reactia a avut Kinga cand a fost informata despre momentul surprins de paparazzi? Daca se adevereste ca Zsolt are o amanta, cea care ar avea cel mai mult de suferit ar fi,
cu siguranta, Nicoleta Luciu, sotia lui, femeia care a facut sacrificii imense pentru a ramane la fel de sexy si dupa ce a nascut 4 copii. Cu toate astea, Nicoleta Luciu nu pare impresionata de fotografiile aparute in presa." Niciun fotograf nu ne va distruge relatia", a declarat Nicoleta Luciu.