„A fost o perioadă grea. Nu am trecut ușor peste acel moment” Momentele cumplite prin care a trecut Daciana Sârbu, după ce tatăl său a fost împușcat

Author: Laura Macovei

„A fost o perioadă grea. Nu am trecut ușor peste acel moment” Momentele cumplite prin care a trecut Daciana Sârbu, după ce tatăl său a fost împușcat

Sursa: Kanal D

Duminica aceasta, Denise Rifai a avut-o ca invitată pe Daciana Sârbu în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, fiica politicianului Ilie Sârbu și o antreprenoare de succes, cu trecut în Partidul Social Democrat și în Parlamentul European.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daciana Sârbu a  dezvăluir telespectatorilor aspecte mai puțin cunoscute din viața sa personală, dar și profesională.

„Cine l-a împușcat pe tatăl dvs?”, „Ați vrut vreodată să divorțați de Victor Ponta?”, „ De ce vi s-a acrit de politică?”, „Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, „Este femeia mai tare ca bărbatul?”, „Ce simțiți când fetița adoptată vă spune <mama>?”, „Cum e să fii în papucii Elenei Ceaușescu?”, „Ce complexe aveți astăzi?” și „Sunteți pregătită să deveniți Prima Doamnă?”,  acestea

sunt câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai invitatei sale.

Daciana Sârbu a avut o implicare activă în politică timp de 22 de ani, timp în care a ocupat funcții de deputat și europarlamentar în trei mandate consecutive.

În 2019, a decis să se retragă din viața politică pentru a se dedica afacerilor private și a se concentra asupra propriei afaceri în domeniul produselor de patiserie.

Cine l-a împușcat pe tatăl Dacianei Sârbu?

Tatăl acesteia, Ilie Sârbu, a avut o mare pasiune: vânătoare. Daciana a vorbit, în acest context, despre cel mai dificil moment prin care a trecut alături de tatăl său, după ce a fost împușcat. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Evident că s-au făcut atâtea scenarii în acel moment.

Eu doar pot să-mi amintesc că a fost un moment foarte greu. Am petrecut mai mult de o lună în spital cu tata. 

A fost pur și simplu un accident de vânătoare. Se întâmplă multe, iar unele nu au un final fericit, ca în cazul nostru. A fost o perioadă grea, nu l-a împușcat nimeni, a fost un accident. Nu am trecut ușor peste acel moment și cred că nici el,” a

mărturisit Daciana.

Citește și: Motivul real pentru care Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță, deși aveau deja doi copii! Cum a devenit Maria o rază de lumină pentru noua sa familie

A fost Daciana Sârbu vânată de presă?

Deși este o persoană publică asumată, Daciana Sârbu a mărturisit că nu a simțit în acea perioadă o presiune din partea presei, însă și dacă se întâmpla acest lucru, ar fi fost ceva perfect normal. 

„Deloc. Nu cred că am fost privilegiată să nu am conflicte. Poate felul în care am ales să fiu discretă și nu am vrut să ies în evidență, nu a atras presa atât de mult, plus că, în momentul în care ești persoană publică, îți asumi, vine la pachet. Nu ai de ales,” a mai declarat aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.