A fost omorât teroristul care a ucis doi oameni în Tel Aviv

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 ian 2023, 02:20

A fost omorât teroristul care a ucis doi oameni în Tel Aviv

Sursa: PixaBay

Ieri seară, teroristul care a ucis doi oameni și a rănit altele într-un atac armat din centrul Tel Aviv, a fost ucis cu puțin timp în urmă.

Informația despre teroristul care a fost ucis la scurt timp după ce a omorât doi oameni și a rănit alte persoane într-un atac armat la Tel Aviv vine din partea jurnaliștilor israelieni. Este vorba despre un bărbat care a pornit focurile de armă pe una dintre cele mai aglomerate străzi din centrul orașului Tel Aviv, după care a luat-o la fugă.

Teroristul care a ucis două persoane în Tel Aviv a fost omorât la scurt timp după crima comisă

Atacul a avut loc pe strada Dizengoff, o arteră comercială importantă din Tel Aviv. În fotografiile făcute de o cameră de supraveghere se poate observa cum un bărbat deschide focul cu o armă asupra clienților care stăteau pe terasele unor restaurante. 

Pentru că s-au speriat, oaenii au fugit sau au încercat să se ascundă de atacul armat al teroristului. Serviciile de urgență au venit imediat la fața locului și au acordat primul ajutor persoanelor care au fost rănite. 

Citeste si: Clarvăzătoarea Vera Lyon, "Baba Vanga din Kazahstan", previziuni despre soarta Rusiei: "Se împiedică de un val"

Peste 1.000 de polițiști au fost trimiși de urgență la locul unde s-a petrecut atacul terorist, iar cetățenii din Tel Aviv au fost îndemnați să rămână în case.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a avut loc atacul, transportul public a fost oprit, iar la ieșirile din Tel Aviv au fost puse filtre ale poliției care au percheziționat toate mașinile care ieșeau din oraș. 

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a declarat că locul și momentul atacului fac găsirea teroristului să fie mai complicată. 

Citeste si: Rusia are în vizor România după ce au fost expulzați zece diplomați ruși: „Un pretext inventat”

„Joi, în Israel, începe weekend-ul. Și strada respectivă din Tel Aviv este centrul orașului. Este ca și cum vorbim despre Lipscani în weekend. Și din acest motiv toată strada, tot cartierul, era plin cu tineri”, a declarat David Saranga. 

Acesta este cel de-al patrulea atac terorist care a avut loc în Israel în ultima lună. Săptămâna trecută, un terorist a împușcat și a omorât cinci oameni.

În trecut, doi teroriști islamiști au împușcat și ucis doi israelieni în orașul Hadera, iar în Beersheba un terorist a înjunghiat și a omorât patru israelieni, potrivit Antena3.

Sursă: Antena3