A fost panica pe bacul care traverseaza Dunarea. Un barbat care tocmai urcase pe vas a incercat sa sara de pe vas pe mal

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Totul s-a intamplat seara trecuta, pe luciul fluviului aproape inghetat. Barbatul de 40 de ani se afla deja ambarcatiune cand si-a dat seama ca amicii lui au ramas pe mal. Asa ca omul a vrut sa sara inapoi, pe pasarela.

Nu si-a dat seama ca distanta e prea mare. Asa se face ca a alunecat in apa inghetata. Pana la sosirea echipajelor de salvare pasagerii de pe bac au sarit in ajutorul omului. I-au aruncat mai multe colace de salvare si au reusit sa-l scoata din apa.
Barbatul le-a povestit salvatorilor ca trebuia sa ajunga la Niculitel, unde lucreaza cu ziua. Cand s-a vazut singur pe bac iar amicii lui pe mal, omul s-a panicat.

Desi a stat cateva minute in apa care nu avea mai mult de 5 grade Celsius, omul n-a patit nimic. Martorii spun ca s-ar fi incins bine, cu prietenii, la carciuma.  Ba chiar a refuzat sa mearga si la spital.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”