A fost prinsa fara bilet si a incercat sa scape de amenda iesind pe geamul autobuzului! Uite ce a facut controlorul cand a vazut-o

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:43

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse in intreaga lume.

Totul s-a intamplat intr-un orasel din Belarus, unde la o ora de varf calatorii dintr-un autobuz s-au trezit cu un control surpriza. Ceea ce a uimit pe toata lumea a fost reactia unei femei care a fost prinsa fara bilet.

Pentru a evita amenda, ea a facut un lucru iesit din comun: a deschis geamul autobuzului si a incercat sa iasa afara prin el. Controlorul a incercat sa o opreasca si a tras-o de maini, insa ea s-a zbatut si a reusit sa scape.



Intamplarea nu s-a lasat fara urmari. Compania de transport in comun a dat-o in judecata pentru abuz, iar femeia i-a actionat in justitie pentru sechestrare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.